Gevelbekleding

Gevelbekleding Installateur Regio Deinze

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden voor gevelbekleding. Wij helpen je dan ook graag tot een oplossing.

Waarom Gevelbekleding

We zullen de gebruikelijke due diligence uitvoeren die we ondernemen voor alle vastgoedaankopen, waaronder het stellen van standaardonderzoeken vóór het contract. Hoewel sommige hiervan betrekking hebben op brandveiligheidskwesties in het algemeen, bevatten ze echter nog geen specifieke vragen over EWS’s, hoewel dit wordt herzien.

Onderhoudsarm
Onderhoudsarm

Naast een stijlvolle esthetiek in uw huis, kan onderhoudsarme bekleding een pasklare oplossing bieden die weinig doorlopend onderhoud vereist. Van karaktervol hout tot moderne metalen afwerkingen, er is een groot aantal opties beschikbaar. Het specificeren van een product dat duurzaam en langdurig is, is essentieel.

Esthetisch
Esthetisch

Ik ben van mening dat de toename in het gebruik van deze materialen door de jaren heen sterk wordt aangedreven door verschillende kernfactoren zoals duurzaamheid, ontwerpveelzijdigheid, esthetische aantrekkingskracht en functionaliteit.

Bescherming
Bescherming

Doordringende producten op waterbasis, zoals Aquadecks, worden doorgaans gezien als de meest milieuvriendelijke producten om uw houten bekleding te beschermen.

Gevelbekleding, diverse materialen

Er worden veel verschillende materialen gebruikt voor het bekleden van gevels, waaronder hout, plastic, nepsteen en zelfs metaal. Gegalvaniseerd staal of aluminium is het meest voorkomende type metalen bekleding. Er zijn verschillende soorten bekledingsmaterialen op de markt; aluminium composietpanelen zijn tegenwoordig echter het populairst.

Dit heeft verschillende oorzaken. Ze gaan lang mee, zijn licht van gewicht, eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen.